maanantai 19. lokakuuta 2015

Kävimme lauantaina 17.10 Vallettassa argeologisessa museossa, katsomassa mielenkiintoisa Maltan historiaa. Museo oli aika pieni, mutta se oli huomioitu sisäänpääsymaksussa. Museosta parhaiten jäi mieleen sargofagi ja vanha maltalainen hauta, jotka toi mieleen egyptiläiset muumiot ja  egyptin historian.

Lauantaina lähdimme aikaisin aamulla Gozo, Comino risteilylle. Gozolla näimme Azurien ikkunan, jossa on myös kuvattu pätkä Game Of Thrones tv-sarjaa.

Gozon retken jälkeen matka jatkui risteilemällä Cominon saarelle. Saarelle päästyämme lähdimme heti pikaveneellä kiertelemään Cominon luolia, pikavene matkasta tuli vähän lisämaksua matkaan, mutta oli sen arvoinen! Luolien kiertelyn jälkeen saimme 1,5 h vapaa aikaa blue lagoonilla, jossa vesi oli ihana kirksta ja täydellistä snorklaamiselle. Neljän jälkeen lähdimme takaisin Sliemaan päin ja sietä bussilla takaisin asunnolle.



Sunnuntai oli rauhallinen päivä, herättyämme lähdettiin Pretty Bayn rannalle rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa.
Työpäivät Maltalla ovat oleet samanlaisia melkeinpä koko reissun ajan.
Viimeinen työpäivämme Maltalla tulee olemaan keskiviikko 21.10, sillä saimme torstain vapaaksi, jotta pääsisimme näkemään enemmän Maltan nähtävyyksiä ja kulttuuria ja perjantaina n. 17.00 lähdemme Frankfurtin kautta takaisin suomeen päin. Tiistaina ajattelimme vielä työpäivän jäkeen käydä St. Julians:ssa ostelemassa viimeisiä tuliaisia ja keskiviikkona käydään näyttämässä Sannan ystävälle, joka vasta saapui Maltalle St. Julians:n yöelämää.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti