sunnuntai 27. syyskuuta 2015


Lähdimme Maltalle kansainväliseen vaihtoon. Saavuimme tänään tänne Maltalle. Meillä oli yksivaihto Saksassa, joka sujui lähes mutkitta. Kun saavuimme Maltalle meitä oli vastassa taksikuski, joka vei meidät asuntolaan. Hän vaikutti hieman epäkohteliaalta, mikä saattoi johtua englanninkielen taidon puutteesta. Kun saavuimme, asuntola ei ollu odotuksien mukainen. Meidät kaikki kolme opiskeliaa oltiin laitettu yhteen liian pieneen huoneeseen, jossa oli vain lavuaari, peili, yksi kaappi ja kolme sänkyä ihan vierekkäin. Asuntolan wc- tilat oli erittäin huonokuntoiset eikä toiminut kunnolla.

Siinä sitten vaihdettiin vaattet ja lähdettiin Santa Venerasta, Florianan kautta kohti Vallettaa. Ensimmäisenä kun saavuimme Vallettaan, niin päätimme mennä mcdonaldsiin syömään, koska emme olleet syöneet moneen tuntiin ja sieltä löytyi ilmainen wifi. Syömisen jälkeen päätimme vielä hieman kierrellä Vallettassa kauppoja ennen kuin lähdimme takaisin asuntolaan.

Kun olimme kierrelleet tarpeeksi kauppoja, lähdimme etsimään bussia millä pääsisimme takaisin asuntolaamme. Ensin kävimme kysymässä, että millä bussilla meidän täytyy mennä ja että mistä bussi lähtee. Samalla ostimme viikon ajaksi bussikortin, mikä oli kalliimpi kuin oletimme (21e). Sitten vain odottelimme noin tunnin verran bussia. Helpotukseksemme bussissa näkyi seuraavat pysäkit, koska pelkäsimme ettemme osaisi jäädä oikealla kohdalla pois.

Vielä ennen kuin menimme asuntolaan, menimme käymään ostoksilla lidlissä, mikä oli onneksemme aivan asuntolan vieressä.  Kun tulimme asuntolalle, niin aloimme heti selvittämään nettiyhteyttä, jonka onneksi saimme heti toimimaan.



                                                                                                Elina ja Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti